Multifunkcionalni NICO krevetić: Savršen za siguran i praktičan san

Multifunkcionalni NICO krevetić je odabir koji će vašem djetetu osigurati siguran i udoban san od samog rođenja pa sve dok ne postanu mali istraživači koji se samostalno penju iz krevetića. Ovaj krevetić je pravi dragulj u svijetu dječjeg namještaja, a evo zašto sam kao majka oduševljena njegovim brojnim prednostima.

Jedna od prvih stvari koja mi je privukla pozornost jest mogućnost postavljanja baze/podnica na tri različite razine. To znači da sam mogla prilagoditi krevetić prema potrebama svog djeteta, osiguravajući da su uvijek na sigurnoj udaljenosti od površine krevetića. Osim toga, brza i jednostavna promjena posteljine ili igračaka bila je moguća zahvaljujući opciji uklanjanja jedne strane, čime se krevetić lako pretvara u dnevni krevet. Praktičnost ovog krevetića mi je olakšala svakodnevni život i omogućila mi da brinemo o potrebama moje djece bez stresa.

Sigurnost je, naravno, uvijek na prvom mjestu. Krevetić je izrađen od borovog drva, što ga čini izdržljivim i pouzdanim izborom. Osim toga, zaobljeni rubovi smanjuju rizik od ozljeda, čak i kada je moj mališan pun energije i voli trčati po svojoj sobi. Klasične drvene stranice/prečke na dvije strane pružaju dodatnu sigurnost i osiguravaju da dijete ne ispadne iz krevetića. Proizvod također zadovoljava najviše sigurnosne standarde, uključujući EN 716, EN 71-3 i BS 8509:2008+A1:2011.

Praktičnost Multifunkcionalnog NICO krevetića je nevjerojatna. Dimenzije krevetića od 120×60 cm omogućuju da ga vaše dijete koristi tijekom mnogo godina. Tri razine podešavanja madraca čine postavljanje djeteta u krevetić jednostavnijim, a dizajnerske drvene noge olakšavaju čišćenje prostora ispod krevetića. Nema više potrebe za pomjeranjem namještaja svaki put kada trebam usisati prostor.

Osim funkcionalnosti, Multifunkcionalni NICO krevetić ima i minimalistički, skandinavski dizajn koji će odgovarati svakom interijeru. Ova estetski privlačna opcija izdvaja se i donosi eleganciju u svaku dječju sobu. Najbolje od svega, NICO raste s vašim djetetom, lako ga možete pretvoriti u dnevni krevet kako vaša djeca rastu.

Kao majka, bila sam oduševljena činjenicom da se Multifunkcionalni NICO krevetić brzo i jednostavno može sklapanje/rasklapati, a materijali korišteni u proizvodnji su potpuno netoksični i sigurni za moje dijete. Kao krunski dragulj, težina krevetića je 18,25 kg, što ga čini jednostavnim za premještanje po potrebi.

Konačno, dimenzije proizvoda od 123,8 x 65,5 x 83,8 cm pružaju dovoljno prostora za siguran i udoban san vašeg djeteta. Duža strana ima dimenzije 119,5 x 64 cm, a kraća strana 70,5 x 66 cm. Prečke su duljine 57,5 cm, s udaljenostima između prečki od 5,5 cm. Okvir krevetića mjeri 120 x 57,8 cm, a podesiva strana ima duljinu 120 cm i visinu od 29,5 cm (najviša točka) i 16,2 cm (najniža točka). Madrac ima dimenzije 120 x 60 cm.

Multifunkcionalni NICO krevetić je prava investicija u siguran i udoban san vašeg djeteta. Nudi praktičnost, sigurnost i estetsku privlačnost u jednom paketu, čineći ga savršenim izborom za svaku obitelj. Ne samo da će vaše dijete rasti s ovim krevetićem, već će i vaša obitelj rasti s nesmetanim noćnim snovima i danima ispunjenim srećom.

Objavljeno dana