Autosjedalica Caretero Volante Fix

Autosjedalica Caretero Volante Fix predstavlja savršeno rješenje za sigurnost i udobnost vašeg djeteta tijekom vožnje. Ova univerzalna autosjedalica dizajnirana je kako bi zaštitila dijete tijekom vožnje i osigurala udobnost tijekom svakog putovanja. Autosjedalica je pogodna za djecu mase od 9 do 36 kg (skupina I, II, III), što znači da će vam služiti godinama.

Najveće prednosti ove sjedalice su ugradnja s ISOFIX i TopTether pojasem ili sigurnosnim pojasevima s 3 točke, podesivi naslon za glavu i podesivi naslon sjedala. Volante fix – odlična sjedalica, veže se pojasom same sjedalice do čak 25 kg. Osim toga, autosjedalica ima udoban jastuk sjedala za bebe i široke jastučiće pojaseva koji poboljšavaju sigurnost i eliminiraju rizik od iritacije osjetljive kože djeteta.

Sjedalo je vrlo jednostavno za korištenje, a podešavanje nagiba sjedala u 4 koraka omogućuje vam da prilagodite sjedalicu u odnosu na trenutne potrebe vašeg djeteta. Precizno podešavanje naslona za glavu povezano je s podešavanjem visine ramena u 5 točaka. Autosjedalica također ima prostrano sjedalo i naslon koji daju djetetu dovoljno prostora i udobnosti tijekom svakog putovanja.

Školjka sjedala izrađena je od visokokvalitetnih materijala i ima moderni dizajn. Uklonjiva presvlaka je napravljena od dvije različite vrste tkanina, što omogućuje jednostavno čišćenje i održavanje. Autosjedalica Caretero Volante Fix ispunjava sve sigurnosne standarde, uključujući ECE R44 / 04 certifikat.

Vanjske dimenzije sjedalice su 48x45x59cm (+19 cm naslon za glavu), a unutarnje dimenzije su 29x31cm (sjedalo). Autosjedalica ima težinu od 10,5 kg, a dostupna je u nekoliko boja: bež, grafit, plava, siva, crvena i ljubičasta. Uz sjedalicu dolazi garancija od 12 mjeseci, a rok isporuke iznosi 10-15 dana.

Potražite odlične autosjedalice u našem web shopu ili pročitajte korisne savjete na web stranici autosjedalica.com.

Objavljeno dana